РЕМОНТ НА БОЙЛЕРИ ПО ДОМОВЕТЕ - ГР .СОФИЯ , 24/7 Ние работим ДЕНОНОЩНО -Тел.0896 360101
СЕРВИЗ "ЕЛЕКТРОНИКА"-Ремонт на бойлери по домовете

смяна на нагревател на бойлер елдом

смяна на нагревател на бойлер елдом
Наименование: нагревател за бойлер, "Елдом"
Модел: B6
Захранващо напрежение: 220 AC
Мощност: 3000 W
Диаметър: ф9 mm
Материал: метал
Свързване (електрическо): две пера 6.3x1 mm за кабелни обувки
Монтаж на нагревателя: две гайки М13 mm
Дължина на нагревателя: 320 mm
За нагревателите ни за Бойлер елдом

     Нагревателите, които произвеждаме са изключително висококачествени с утвърден произход, с прилежащи сертификати за качество към всеки отделен елемент и продукт, който е използван в процеса на тяхното производство.

     Фирмата ни знае значението на всеки отделен елемент, участващ в фазата на производство на нашите изделия. Именно поради този факт, Ние държим изключително много на нашите дългогодишни бизнес партньори и доставчици, които са безпрецедентни лидери в тази област в световен мащаб. Това са основно нашите доставчици на кантал (шведската компания KANTHAL, чието име е гаранция за качество и дълголетие), който е елемента в основата на всеки един вид нагревател, независимо от неговата външна форма и вид, доставчиците ни на тръби, тръбни елементи, проводници, проводникови и полу проводникови елементи.

     За довършителните елементи и фази на производството, разчитаме както на автоматизирания работен процес, с апаратура последна дума на техниката в тази сфера на дейност, така и на утвърдени професионалисти. При нас работят инженери, електротехници, стругари и професионалисти в други области, които прецизно довършват и най- малкия детайл на продуктите Ни, което неминуемо води до оптимизиране на всеки отделен нагревател, произведен от Нас и насочен към хилядите ни клиенти.

     Ние държим на персонала си тъй като знаем, че всяка машина колкото и да е модерна и автоматизирана, няма интелекта да довърши процес, свързан със специфична потребност, на който и да било от нашите клиенти. По този начин гарантираме изработката на всеки вид нагревател, независимо от вида, формата му, начина му на монтаж и захващане и изпълнението му, във всяка една фаза.

     Предлагаме ръчна изработка на нагревател, по вид и форма зададени ни от клиентите ни, който нагревател, не може да бъде открит, при който и да било от нашите конкуренти, тъй като болшинството от тях не разполагат с богатството и опита на сработения персонал, способен да осъществи всеки един проект. Това се дължи на факта, че в повечето случаи компаниите разполагат с машини за производство, които работят на база матрици и за тези фирми е нерентабилно да изработят матрица, от която да произведат по малки бройки нагреватели. Произведените ръчно нагреватели, както и всички нагреватели, произведени от нашата компания, имат множество положителни качества като:

  • са изработени много по детайлно и внимателно, отколкото тези, които се произвеждат механично;
  • в много от случаите от нашата практика се случва така, че за скъпо струващи машини, трябва да се поръчат нагреватели, които се заявяват в големи количества, за производството на които се изисква време, а както знаем „времето е пари”.
  • във всички случаи ръчно изработените нагреватели, както и всички останали нагреватели, изработени от нашата компания, излизат много по изгодни за клиента, отколкото тези, които дадения клиент би си закупил от фирмата, производител на дадената машина;
  • шансът при правилна експлоатация изработените от нас нагреватели да работят по- дълго време от механичните е изключително голям;
  • спецификата на дейността ни позволява да произведем за клиентите си нагреватели, по модел, който те предварително заявяват и биха могли да съгласуват с нашите експерти, така че да постигнат максимална ефективност от желаните от тях нагреватели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg