РЕМОНТ НА БОЙЛЕРИ ПО ДОМОВЕТЕ - ГР .СОФИЯ , 24/7 Ние работим ДЕНОНОЩНО -Тел.0896 360101
СЕРВИЗ "ЕЛЕКТРОНИКА"-Ремонт на бойлери по домовете

ремонт на бойлери Дипломат

  • Смяна на нагревател на бойлер 
  • Смяна на токово защита.
  • Смяна на фланец и гарнитура.
  • Смяна на ел.бойлерен ключ.
  • Смяна на термозащита.
  • Монтаж на бойлер
  • Демонтаж на бойлер  и др.

Diplomat Corporation Ltd. е компания, наследник на стар търговски род, известен под името „Гражданите”, извършващ търговия още от далечната 1878 г. на територията на днешните държави България, Сърбия и Македония. Конкретно, с търговия на електродомакинска техника компанията се занимава от 25 години. За този период тя се превърна в една от най-големите търговски фирми в България. Корпорацията осигурява електродомакински уреди от цял свят, под марка Diplomat, които подобряват качеството на живот на потребителите си!
 

ПОСТИЖЕНИЯ НА МАРКАТА:

2015 година – Търговска марка Diplomat е удостоена с титлата SUPERBRANDS.

2014 година – Търговска марка Diplomat е избрана от българските потребители за „ЛЮБИМА МАРКА” в националната класация MY LOVE MARKS („ЛЮБИМИ МАРКИ”), в категории: „Българска марка” и „Бяла техника”.

2013 година – Създаване на онлайн магазин Diplomat – store.diplomat.bg, чийто брой потребители непрекъснато расте.

2012 година - Реновиране на шоурум Diplomat (гр. София, бул. „Ал. Стамболийски” 127, до Mall of Sofia). Модерен и атрактивен e,  оборудван с функционираща кухня, любимо място за събития и кулинарни изяви на много фенове на Diplomat, които са сърцето и душата на марката, както и на популярни лица от различни сфери.

2011 година – Под марка Diplomat се развива цяла нова категория уреди за дома – малки готварски печки,  предназначени за масовия потребител . По този начин марката дава възможност за осъществяване на мечтата на много жени, представена под мотото „Всяка жена с Diplomat”.

2010 година – Diplomat Corporation Ltd. и Diplomat® избират за свой нов партньор италианския мултинационален гигант Ferroli Group - с над 55 години опит и традиции в бизнеса с водонагревателни уреди. Това е втората по големина фирма в света.

2004 година – Diplomat Corporation Ltd. става първата българска фирма, сертифицирана по Международния стандарт за качество ISO 9001 за търговия с бяла техника, а Diplomat® – една от 100-те най-рекламирани марки в България, постигнали голям пазарен дял.

2002 – 2008 година – Diplomat Corporation Ltd. (тогава „Рикошет ЕООД”) поема цялата дистрибуция на бойлери на един от българските заводи за производство на водонагреватели и готварски печки. Благодарение на експертните си решения, само за 7 години Diplomat Corporation Ltd. повишава продажбите на този завод повече от 800%.  Все по-голямата взискателност на потребителите към качествени уреди, и то от цял свят, накара Diplomat Corporation Ltd. да смени своя доставчик. Оттогава брандът Diplomat бележи устойчив възход, благодарение на богатия избор, който предлага на клиентите си.

2001 година – Diplomat Corporation Ltd. регистрира собствена търговска марка Diplomat®, под която на българския пазар се предлагат електрически и газови бойлери, камини, електрически и газови отоплителни уреди, малки и големи готварски печки, аспиратори, прахосмукачки, плотове за вграждане и други. Само за няколко години Diplomat® се превръща в предпочитана марка за електродомакински уреди в много български домове.

1997 година – За пръв път се прави 100% покритие на търговците от цяла България, на принципа на разносната търговия, което на практика е и доказателството за грижата към тях.1995 година  – Открива се първият склад с електроуреди за търговия на едро, обединяващ продукцията на всички български производители (за съжаление повечето от тях вече са ограничили или изцяло прекратили дейността си).1990 година – Предлагат се готварски печки, бойлери, хладилници, телевизори и други стоки за потребление, от широк кръг, в сферата на електроуредите.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg